ZP LUG - Группа пользователей GNU/Linux г. Запорожья

MyLinux зовсім не "My" - Форум LUG славного города Запорожье

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Архив - только для чтения
Форум LUG славного города Запорожье » Информационный раздел » Новости из мира *NIX » MyLinux зовсім не "My" (Погляд на український дистрибутив...)
MyLinux зовсім не "My"
RavenДата: Четверг, 27.12.2007, 06:53 | Сообщение # 1
Администратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 420
Репутация: 14
Статус: Offline
Що Blin впав у комотоз і прокрився мукором і зовсім не виглядає смачно вже знає кожен. А як же діло обстоїть з іншими українськими дистрибутивами? На це питання спонукало бажання отримати щось своє рідне, розроблене саме в Україні для українця.
Колись чув про myLinux, але більш конкретніше не знав. Й ось сьогодні «дозрів» і почав розбиратися куди й що… Після 10-ти хвили перебування на їх домашній сторінці можу тільки констатувати, що все у нас не як у людей. Заробляємо гроші як уміємо...
Ось у чому річ. Дуже здивувало, що український дистрибутив myLinux не зовсім "народний". Ні я кажу не про поодинокі оновлення, це вже не дивує. Що одразу кидається в очі, так це те що на сайті не має ніяких лінків на завантаження дистрибутиву. Це одразу мене насторожило. І правда, виявляється, що дистрибутив містить у собі якісь не GPL код та алгорітми, більш докладніше інформації на сайті не має. Природно що і розповсюджується він тільки за гроші та по myLinux ліцензійній угоді, у суті якої я щось не зовсім розібрався. Ймовірно приставка “My” означає слово «власницький» по відношенню до розробників дистрибутиву…
Ось так. Виявляється Blin ще й не такий поганий. Зіскребемо мукор та можна їсти.


 
icq status
ФилософДата: Пятница, 28.12.2007, 14:59 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 14
Репутация: 0
Статус: Offline
Прочь грязные руки от Blin'a, с ним все отлично, немного подустарел, а так нормальная система.
 
icq status
Форум LUG славного города Запорожье » Информационный раздел » Новости из мира *NIX » MyLinux зовсім не "My" (Погляд на український дистрибутив...)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: